Onze osteopaten

Bart Van Goeye

Bart studeerde af als Lic. in de Motorische Revalidatie en Kinesitherapie in 1996 aan de Katholieke Universiteit van Leuven. In 1999 behaalde hij in Londen een B.Sc. diploma in de osteopathie, aan de British School of Osteopathy. Daarnaast is hij mede-oprichter van het Centrum voor Osteopathie, een navormingsinstituut voor afgestudeerde osteopaten.

Bart behandelt de patiënt voornamelijk via een structureel-pariëtale benadering.

In zijn vrije tijd is Bart een fervent loper en fietser, hetgeen hem ook een beter inzicht brengt in het ontstaan en behandelen van sportletsels.

Katrijn Van Goeye

Katrijn studeerde af als Lic. in de Motorische Revalidatie en Kinesitherapie in 1998 aan de Katholieke Universiteit van Leuven en behaalde haar DO ( Degree in Osteopathy) diploma aan het FICO in 2005. Zij specialiseerde zich vervolgens via meerdere postgraduate cursussen in kinderosteopathie. Ze behandelt naast volwassenen dus ook vaak baby’s en kinderen.

Daarnaast blijft zij zich op regelmatige basis in binnen- en buitenland bijscholen om de vaardigheden en kennis verder uit te breiden. Zij werkt vooral via geïntegreerde technieken: dit is een methode die craniale, viscerale en structurele technieken mooi integreert. Deze methode is gebaseerd op een goede anatomische en embryonale kennis.