Onze kinesitherapeuten

Ciska Thys

Afgestudeerd master in de kinesitherapie (2005), manuele therapie (2009), opleiding osteopathie aan het FICO (2012-2017).

“Het is leuk te werken in een enthousiast team dat tijd neemt voor z’n patiënt en tracht kwaliteit te leveren. Er wordt veel belang gehecht aan het manuele aspect van de behandeling. Met een mix van invloeden uit doorlopen cursussen (Mulligan concept, medical taping concept, medische/sportgerichte oefentherapie) op zoek gaan naar de gepaste therapie voor het gestelde probleem; om zo te streven naar en zo optimaal mogelijk herstel.”

Nathalie Leenhouder

25 jaar geleden behaalde ze haar diploma kinesitherapie en kwam ze meteen in onze praktijk terecht. Vervolgens doorliep ze de opleiding osteopathie. Nadien haalde ze haar diploma voetreflexologie en volgde ze een aantal meditatiecursussen.

“De aangename werksfeer zorgde ervoor dat ik in deze praktijk bleef werken. In al die jaren passeerden vele gezichten de revue, en werd lief en leed gedeeld.”

Yorrick Vergauwen

Hij studeerde in 2017 af aan de Universiteit Antwerpen met een masterdiploma in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie. In 2018 behaalde hij aan dezelfde universiteit zijn diploma ‘Postgraduaat Manuele Therapie’.

“Toen ik afstudeerde, kreeg ik de kans om me bij te voegen bij dit ervaren team en mijn kennis in de dagelijkse praktijk verder uit te breiden. U kan bij mij terecht voor manuele therapie en oefentherapie.”

Alex Van Olmen

Hij studeerde in 2022 af aan de UGent met een Masterdiploma in de Revalidatiewetenschappen en Kinestherapie.  Nadien bekwaamde hij zich verder in Dry Needling en Blood Flow Restriction Training.

‘Als net afgestudeerde kinesitherapeut was het een eer om deze ervaren en toffe groep te mogen vervoegen. Door het regelmatig volgen van opleidingen probeer ik op de hoogte te blijven van de nieuwste revalidatietechnieken om u zo goed mogelijk te kunnen begeleiden in uw revalidatie. Zo kan u bij mij terecht voor oefentherapie, Dry Needling en Blood Flow Restriction training’