• phone_menulogo

 • onze kinesisthen ciska

  Ciska Thys 

  Afgestudeerd master in de kinesitherapie (2005), manuele therapie (2009), opleiding osteopathie aan het FICO (2012-2017).

  "Het is leuk te werken in een enthousiast team dat tijd neemt voor z’n patiënt en tracht kwaliteit te leveren. Er wordt veel belang gehecht aan het manuele aspect van de behandeling. Met een mix van invloeden uit doorlopen cursussen (Mulligan concept, medical taping concept, medische/sportgerichte oefentherapie) op zoek gaan naar de gepaste therapie voor het gestelde probleem; om zo te streven naar en zo optimaal mogelijk herstel."


  onze kinesisthen ann

  Ann Symens

  Ze volgde de opleiding gegradueerde in de kinesitherapie in Merksem en studeerde af op 01/07/1991. Vervolgens begon ze haar loopbaan in onze praktijk. De volgende 5 jaren volgde ze de opleiding osteopathie. In 1996 heeft ze de opleiding manuele lymfedrainage gevolgd.


  onze kinesisthen nathalie

  Nathalie Leenhouder

  25 jaar geleden behaalde ze haar diploma kinesitherapie en kwam ze meteen in onze praktijk terecht. Vervolgens doorliep ze de opleiding osteopathie. Nadien haalde ze haar diploma voetreflexologie en volgde ze een aantal meditatiecursussen.

  "De aangename werksfeer zorgde ervoor dat ik in deze praktijk bleef werken. In al die jaren passeerden vele gezichten de revue, en werd lief en leed gedeeld."  Yorrick Vergauwen

  Hij studeerde in 2017 af aan de Universiteit Antwerpen met een masterdiploma in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie. In 2018 behaalde hij aan dezelfde universiteit zijn diploma ‘Postgraduaat Manuele Therapie’.

  “Toen ik afstudeerde, kreeg ik de kans om me bij te voegen bij dit ervaren team en mijn kennis in de dagelijkse praktijk verder uit te breiden.  U kan bij mij terecht voor manuele therapie en oefentherapie."

   
  LANGESTRAAT 35  •  9150 KRUIBEKE  •  03.774.24.22  •  INFO@THRUSTPUNT.BE  webdesign kaplus.be

  Just a line of text to demonstrate the overlay effect.